eUPRAVA

Banner

BROJ:


Уплатни рачун за смештај и боравак детата у ПУ "Дечја радост":

840-31042845-32

Модел: како попунити уплатницу на овом ЛИНКУ

KОНТАКТ

Имате питања, коментаре, сугестије...

Telefon/Fax: 035/312-004
e-mail:decjaradostsv@gmail.com

захваљујући њима ми можемо бити бољи!

останимо у контакту

ДОГАЂАЈИ ЗА НАМА

Анкета и брошуре, 12.04.2021.

Поштовани родитељи,

ЦИП-Центар за интерактивну педагогију уз подршку УНИЦЕФ-а а у сарадњи са Министарством просвете, науке и технолoшког развоја, креирао је три брошуре за породице са циљем пружања подршке породицама у остваривању њене васпитне и психо-социјалне функције.

Брошуре садрже кратке и једноставне теориске уводе о темама којима се баве идејама за родитеље и предлозима заједничких активности са децом.

Брошуре за породице:

  • Добробит деце предшколског узраста - стварање услова да расту здрава, задовољна и оснажена да се конструктивно носе са изазовима,
  • Социјално-емоционално учење деце предшколског узраста,
  • Васпитање, пружање подршке и успостављање правила,

Брошурама за родитеље приступите преко линка:

1. Добробит деце предшколлског узраста

БРОШУРА - ЛИНК

УПИТНИК


2. Васпитање пружањем подршке и успостављање правила

БРОШУРА - ЛИНК

УПИТНИК

3. Социјалноо емоционално учење деце предшколског узраста

БРОШУРА - ЛИНК

УПИТНИК

Од великог значаја нам је ваша повратна информација, ваше мишљење о томе колико су вам понуђене теме интересантне, корисне, шта сте од понуђених идеја примењивали.

Молимо вас да попуните кратак упитник за сваку брошуру који се налази на понуђеном линку.

Ново признање у редовима ПУ "Дечја радост"

У области афирмације и промоције медецинских сестара-васпитача у предшколским установама у свакодневном раду, учешћу у стручним скуповима, у организацији и реализацији Окружних стручних сусрета у 2019 години, обавештени смо да је признање

„Најбоља медицинска сестра у 2019. години“

добила наша колегиница Драгана Срђевић.

Признање „Најбоља медицинска сестра у 2019. години“ и пригодне награде биће додељене у оквиру званичног отварања 28. Стручних сусрета медецинских сестара у предшколским установама.

ЧЕСТИТАМО

Слава Предшколске Установе „Дечја радост“

Велики празник, Мала Госпојина, обележавамо као славу Предшколске установе.

Предшколска установа „Дечја радост“ у Свилајнцу је и овог 21.09.2020. године обележила своју славу сечењем колача. Ове године, у својим просторијама, у складу са предложеним мерама за заштиту од заразне болести Ковид-19.

Срећна слава свима који славе.22.7.2020.год Свилајнац:

У Предшколској установи „Дечија радост“ из Свилајнца, потврђен је први случај заразе корона вирусом. У питању је радник установе. Реч је о запосленој у вртићу која ради у канцеларији и која није имала контакт са децом. Особе које су биле у контакту са поменутом радницом, тестирани су и у кућној изолацији.

„Пратимо и даље ситуацију са осталим особљем. Врше се све мере предострожности. Јутарњу тријажу, свим запосленима и деци се мери температура, маске носе запослени и деца, држимо се свих предложених мера Министарства просвете, науке и технолошког развоја.“ каже директор установе Далиборка Мојсовић.

Сходно томе Штаб за ванредне ситуације Општине Свилајнац у циљу сузбијања и ширења заразне болести Ковид-19 у Предшколској установи, а у складу са инструкцијама и препорукама Министарства Просвете, науке и технолошког развоја као и Министарства здравља Републике Србије, данас донео закључак да је обавезно да се сви запослени у предшколској установи који су имали директан контакт са потврђеним случајем Ковид-19 ставе у прописану кућну изолацију и ако нису развили симптоме болести Ковид-19.


остале вести>>>

Модел уплатнице за боравак у предшколској установи


Пре уплате позвати на контакт телефон 035/312-004 како би добили информацију о износу дуга.


<<< почетна страна

остале вести >>>